AUDI A3 1.6 TDI DPF SPORTBACK AMBIENTE

AUDI A3 1.6 TDI DPF SPORTBACK AMBIENTE

2016, 133.000 km, 81 / 110  kW/PS
ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, START-STOP motor, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu MMI, computer de bord Plus, pilot automat adaptiv, AUDI MULTIMEDIA INTERFACE, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, BLUETOOTH telefon, sistem audio BANG&OLUFSEN, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord carbon, frana de mana electrica, tapiserie piele, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, tapiserie plafon neagra, lumina ambientala, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, alarma cu perimetral, instalatie de spalare a farurilor, senzori parcare, pachet BUSINESS, pachet chrom exerior, pachet lumini, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.

EURO 6. EMISII CO2: 99 g/km