BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED MULLINER

BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED MULLINER

2008, 78.000 km, 449 / 610 kW/PS
ABS, ESP, EPC, lumini de LED, faruri BI-Xenon adaptiv, KEYLESS ENTRY, KEYLESS GO, servotronic, suspensie pneumatica adaptiva, 8XAirbag, cutie viteze automata, senzor ploaie/lumini, oglinda retrovizoare heliomata, sistem de navigatie color, climatronic, computer de bord, pilot automat, suport ochelari,  TV TUNER, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, R/CD/MP3/AUX, CD WECHSLER, sistem audio, suport pahare, insertie bord lemn, torpedou cu sistem de racire, volan sport piele multifunctional cu padele F1 reglabil pe inaltime si adancime, cotiere, tapiserie piele BELUGA,  scaune sport reglabile electric  cu masaj si suport lombar, incalzire / ventilatie in scaune, tetiere, ISOFIX, tavan piele, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, senzor aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, faruri reglabile, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi, alarma, pachet chrom exterior, pachet MULLINER, stopuri LED, portbagaj cu inchidere/deschidere electrica, praguri aluminiu cu LOGO “GT SPEED”,  control al presiunii in pneuri,  jante aluminiu 20”.

INMATRICULAT.