BMW X1 sDrive DPF BUSINESS

BMW X1 sDrive DPF BUSINESS

2015, 167.000 km, 120 / 163 kW/PS
ABS, HDC, DTC, filtru de particule, servotronic, BRAKE ENERGY REGENERATION, cutie viteze manuala in 6 trepte, faruri Bi-Xenon adaptive, lumini de zi LED, mod ECO PRO, camera frontala, asistenta faza lunga, asistenta semne de circulatie, START-STOP, AUTO HOLD, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color PROFESSIONAL 3D, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, sistem DVD pentru locurile din spate, suport pahare, insertie bord aluminiu, volan sport piele multifunctional reglabil electric pe inaltime si adancime, tapiserie velour, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi electrice heliomate, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, plasa animale, faruri reglabile, instalatie spalare faruri, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet lumini, bare portbagaj, pachet SUV exterior, praguri cu LOGO “BMW”, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare detasabil, jante aluminiu 17″.