DACIA DOKKER 1.5 DCI ECO ANNIVERSARY

DACIA DOKKER 1.5 DCI ECO ANNIVERSARY

2015, 103.000 km, 55 / 75 kW/PS
ABS, ESP, servo, mod ECO, lumini de zi, filtru de particule, cutie viteze manuala in 5 trepte, 4XAirbag, clima, sistem navigatie color DISCOVER MEDIA cu TOUCHSCREEN si meniu in limba romana, computer de bord, pilot automat, R/MP3/AUX/USB, BLUETOOTH telefon, sistem audio, senzor temperatura exterioara, suport pahare, volan piele multifunctional reglabil pe inaltime, comenzi audio la volan, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe adancime, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri laterale spate pivotante, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, bare protectie in culoarea caroseriei, faruri reglabile, halogene ceata, alarma, bare portbagaj, bare laterale protectie, pachet ANNIVERSARY, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare, usi laterale culisante, jante aluminiu 16″.