HYUNDAI TUCSON IX35 4X4 2.0 CRDI 16v DPF PREMIUM

HYUNDAI TUCSON IX35 4X4 2.0 CRDI 16v DPF  PREMIUM

2014, 148.000 km, 100 /136   kW/PS

ABS, VSM, ESS, servotronic, filtru de particule, tractiune integrala permanenta (4X4), faruri Bi-Xenon adaptive, KEYLESS ENTRY/GO, asistenta urcare/coborare panta, lumini de zi LED, sistem FLEX STEER ( mod condus NORMAL/COMFORT/SPORT ), cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/I-POD, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, torpedou cu sistem de racire, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele perforata, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila cu incalzire, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, stopuri LED, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARKING ASSISTANT si camera pentru mersul inapoi, pachet “PREMIUM”, pachet iarna, pachet chrom exterior, bare portbagaj chrom satin, trapa sticla panoramica electrica, protectie praguri cu LOGO “IX35”,  control al presiunii in pneuri, jante aluminiu pe 18″.