KIA CEE'D 1.6 CRDI DPF SPIRIT

KIA CEE’D 1.6 CRDI DPF SPIRIT 2015, 147.000 km, 94/128   kW/PS ABS, TCS, ESS, VSM, servotronic, filtru de particule, lumini de zi led, KEYLESS ENTRY/GO, faruri Bi-Xenon adaptive, camera frontala, asistenta urcare/coborare panta, asistenta semne de circulatie, asistenta banda de mers, cutie viteze automata, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, suport ochelari, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime inclusiv padele F1, incalzire in volan, insertie bord Clavier Lack+chrom, frana de mana electrica, lumina ambientala, tapiserie piele 1/2, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport ergonomice reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, aprindere automata faruri, halogene ceata, stopuri LED, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARKING ASSISTANT si camera pentru mersul inapoi, protectie praguri interior, pachet “SPIRIT”, pachet iarna, pachet lumini, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″ in 2 culori. Carte service. Garantie: 30.000 km. EURO 5. EMISII CO2: 147 g/km.