KIA CEE’D SW 1.6 16v CRDI DPF ecoDYNAMICS

KIA CEE’D SW 1.6 16v CRDI DPF ecoDYNAMICS

2012, 147.000 km, 85 /116   kW/PS

ABS, ESP, BAS, ISG ( STAR-STOP motor ), servotronic, filtru de particule, lumini de zi, cutie viteze manuala in 6 trepte, 10XAirbag, climatronic, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/USB/AUX iPOD, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, suport pahare, torpedou cu sistem de racire, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, pachet “ecoDYNAMICS”, protectie praguri interioare, bare portbagaj chrom, senzori parcare, jante aluminiu 16″.