KIA CEE’D SW 1.6 CRDI 16V DPF DYNAMICS

KIA CEE’D SW 1.6 CRDI 16V DPF DYNAMICS

2012, 155.000 km, 85 116   kW/PS

ABS, TCS, BAS, ISG ( START-STOP MOTOR ), servotronic, filtru de particule, lumini de zi, cutie viteze manuala in 6 trepte, 10XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color KIA TbT cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, torpedou cu sistem de racire, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi reglabile/rabatabile electric, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, bare portbagaj chrom, carlig de remorcare.