KIA SPORTAGE 2.0 CRDI 16v AWD DPF ACTIVE

KIA SPORTAGE  2.0 CRDI 16v  AWD  DPF ACTIVE

2017, 137.000 km, 135 / 185 kW/PS

ABS, VSM, ESS, servotronic, filtru de particule, tractiune integrala permanenta (4X4), asistenta urcare/coborare panta, lumini de zi LED, sistem FLEX STEER ( mod condus NORMAL/COMFORT/SPORT ), cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/I-POD, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, incalzire in volan, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila cu incalzire, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, stopuri LED, halogene ceata, alarma, senzori parcare inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet “ACTIVE”, pachet iarna, pachet chrom exterior, bare portbagaj chrom satin, protectie praguri, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.