MITSUBISHI ASX 1.6 i 16v ClearTec INSTYLE

MITSUBISHI ASX 1.6 i 16v MIVEC ClearTec INSTYLE

2013, 156.000 km, 86 / 117 kW/PS

ABS, ASC, TCL, HAS, servotronic, START-STOP motor, KEYLESS ENTRY/GO, lumini de zi, faruri Bi-Xenon adaptive, cutie viteze manuala in 5 trepte, asistenta faza lunga, 7XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/MP3/AUX/USB, sistem audio ROCKFORD&FOSGATE, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord, lumina ambientala, tapiserie piele perforata, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile cu suport lombar, scaun sofer reglabil electric, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, stopuri LED, halogene ceata, alarma, asistenta parcare cu camera pentru mersul inapoi, pachet “INSTYLE”, pachet iarna, pachet chrom exterior, bare portbagaj, plafon sticla panoramic, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.