MITSUBISHI ASX 1.8 DI-D 16v ClearTec INSTYLE 4X4

MITSUBISHI ASX 1.8 DI-D 16v ClearTec 4WD  INSTYLE

2014, 149.000 km, 110 / 150  kW/PS

ABS, ASC, TCL, HAS, servotronic, filtru de particule, tractiune integrala decuplabila (4X4) cu diferential blocabil, faruri Bi-Xenon adaptive, KEYLESS ENTRY/GO, START-STOP motor, asistenta faza lunga, lumini de zi, cutie viteze manuala in 6 trepte, 9XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/SD/USB, sistem audio ROCKFORD&FOSGATE, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, insertie bord, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele perforata, tetiere, cotiera, lumina ambientala, scaune sport reglabile, scaun sofer reglabil electric, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata, stopuri LED, alarma, asistenta parcare cu camera pentru mersul inapoi, pachet “INSTYLE”, pachet iarna, pachet chrom exterior, bare portbagaj, control al presiunii in pneuri, plafon sticla panoramic, carlig de remorcare, jante aluminiu 17″.