MITSUBISHI ASX 1.8 Di-D ClearTec DPF INVITE FACELIFT

MITSUBISHI ASX 1.8 Di-D ClearTec DPF INVITE FACELIFT

2015, 172.000 km, 85 / 116 kW/PS

ABS, ASC, TCL, HAS, servotronic, filtru de particule, lumini de zi LED, faruri Bi-Xenon adaptive, KEYLESS ENTRY/GO, START-STOP motor, asistenta urcare/coborare panta, asistenta faza lunga, cutie viteze manuala in 6 trepte, 7XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio ROCKFORD&FOSGATE, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord PIANO BLACK, tapiserie piele perforata, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile electric cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata, stopuri LED, alarma, asistenta parcare inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet INVITE, pachet iarna, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, praguri aluminiu cu LOGO “ASX”, bare portbagaj, carlig remorcare detasabil, plafon sticla panoramic, jante aluminiu in 2 culori pe 17″.