NISSAN QASHQAI 1.5 dCI ACENTA

NISSAN QASHQAI 1.5 dCI ACENTA

2011, 172.000 km, 81/110   kW/PS

ABS, ESP, EPC, EBD, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, lumina ambientala, scaune comfort reglabile cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, asistenta parcare cu camera pentru mersul inapoi, pachet “ACENTA”, pachet lumini, praguri aluminiu cu LOGO “QASHQAI”, pedale aluminiu, bare portbagaj chrom, plafon sticla panoramic, carlig remorcare detasabil, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 18″ in 2 culori.