NISSAN QASHQAI 1.5 dCi TEKNA

NISSAN QASHQAI 1.5 dCi TEKNA

2013, 154.000 km, 81 / 110 kW/PS

ABS, ESP, EPC, EBD, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, KEYLESS ENTRY/GO, faruri Bi-Xenon adaptive, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio BOSE, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, lumina ambientala, tapiserie piele, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata, alarma, asistenta parcare cu camera pentru mersul inapoi, pachet lumini, pachet “TEKNA”, bare portbagaj chrom, control al presiunii in pneuri, praguri aluminiu cu LOGO “QASHQAI”, pedale aluminiu, carlig de remorcare detasabil, plafon sticla panoramic, jante aluminiu in 2 culori 18″.