NISSAN QASHQAI 1.6 dCI TEKNA

NISSAN QASHQAI 1.6 dCI TEKNA

2015, 124.000 km, 96 / 131 kW/PS

ABS, ESP, EPC, EBD, servotronic, filtru de particule, START-STOP motor, KEYLESS ENTRY/GO, pachet ECO ( functie ECO DRIVE ), lumini de zi LED, cutie viteze automata, camera frontala, camere 360°, asistenta urcare/coborare panta, asistenta faza lunga, asistenta semne de circulatie, asistenta banda mers, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN si meniu in limba romana, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, parbriz cu incalzire, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, lumina ambientala, tapiserie piele perforata, tetiere, cotiera, frana de mana electrica, scaune sport reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, scaun sofer reglabil electric, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi si PARKING ASSISTANT, pachet lumini, stopuri LED, pachet “TEKNA”, bare portbagaj chrom, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, plafon sticla panoramic, jante aluminiu in 2 culori 19″.