OPEL ASTRA J 1.6 CDTI DPF COSMO EXCLUSIV eco FLEX

OPEL ASTRA J 1.6 CDTI DPF COSMO EXCLUSIV

2015, 76.000 km, 100 / 136  kW/PS
ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi  LED, faruri cu Bi-Xenon adaptiv, camera frontala “OPEL EYE”, START-STOP motor, asistenta urcare/coborare panta, asistenta banda mers, asistenta faza lunga/semne de circulatie, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color NAVI 950 EUROPA INTELLINK, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, BLUETOOTH telefon, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, frana de mana electrica, lumina ambientala, tapiserie piele NAPPA perforata, tetiere active, cotiera, scaune sport MULTICONTUR AGR reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, aprindere automata faruri, praguri aluminiu cu logo “OPEL”, alarma, halogene ceata, stopuri negre, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi si PARKING ASSISTENT, pachet eco FLEX, pachet COSMO EXCLUSIV, pachet chrom exterior, pachet lumini, pachet iarna, trapa sticla electrica, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.

EURO 6. EMISII CO2: 104 g/km