OPEL ASTRA J 1.6 CDTI DPF ECOFLEX COSMO

OPEL ASTRA J 1.6 CDTI DPF ECOFLEX COSMO

2014, 68.000 km, 100 / 136 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, lumini de zi LED, camera frontala OPEL EYE, LANE ASSIST, suspensie FLEXRIDE – 3 moduri de condus:SPORT-NORMAL-TOUR, asistenta semne circulatie/faza lunga/coliziune, START/STOP motor, faruri Bi-Xenon adaptive, asistenta urcare/coborare panta, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color IntelliLink, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord carbon, frana de mana electrica, lumina ambientala, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, incalzire in volan, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport MULTICONTUR AGR reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, senzori parcare fata/spate inclusiv camera marsarier, stopuri negre, pachet COSMO, pachet ECOFLEX, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.