OPEL ASTRA J 1.7 CDTI DPF ECOFLEX COSMO

OPEL ASTRA J 1.7 CDTI DPF ECOFLEX COSMO

2014, 84.000 km, 81 / 110 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, lumini de zi LED, START/STOP motor, camera frontala “OPEL EYE”, faruri cu Bi-Xenon adaptive, asistenta faza lunga / semne de circulatie, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color NAVI 600, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/SD/USB, sistem audio INFINITY, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord aluminiu, lumina ambientala, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, incalzire in volan, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport MULTICONTUR AGR reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, senzor aprindere automata faruri, alarma, senzori parcare fata/spate, stopuri negre, pachet COSMO, pachet ECOFLEX, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, suport biciclete FLEX-FIX incorporat, jante aluminiu 17″.