OPEL ASTRA J 1.7 CDTI DPF EXCLUSIV

OPEL ASTRA J 1.7 CDTI DPF EXCLUSIV

2014, 109.000 km, 96 / 131 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, lumini de zi LED, faruri cu Bi-Xenon adaptive, camera frontala “OPEL EYE”, asistenta faza lunga / semne de circulatie, asistenta urcare/coborare panta, asistenta banda de mers, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color INTELLILINK 950 Europa, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio INFINITY, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord aluminiu, lumina ambientala, frana de mana electrica, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, incalzire in volan, tapiserie piele NAPPA perforata, tetiere active, cotiere, scaune sport MULTICONTUR AGR reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, scaun sofer reglabil electric, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, senzor aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi, PARKING ASSISTENT, stopuri negre, pachet COSMO EXCLUSIV, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare demontabil, trapa sticla electrica, jante aluminiu 17″.