OPEL ASTRA J 1.7 CDTI Cosmo ECOFLEX FACELIFT

OPEL ASTRA J 1.7 CDTI ECOFLEX FACELIFT

2013, 108.000 km, 81 / 110 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, lumini de zi LED, START/STOP motor, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color NAVI 900, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord aluminiu, lumina ambientala, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele 1/2, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi cu rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, senzori parcare, stopuri negre, pachet COSMO, pachet ECOFLEX, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.