OPEL ASTRA J 1.7 CDTI FACELIFT COSMO

OPEL ASTRA  J  1.7 CDTI  FACELIFT  COSMO

2013, 115.000 km, 81 /110  kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, asistenta urcare/coborare panta, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color NAVI 600, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tapiserie piele 1/2, tetiere, cotiera, frana de mana electrica, lumina ambientala, scaune comfort reglabile cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata, stopuri negre, alarma, asistenta parcare inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet COSMO, pachet pachet chrom exterior, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.