OPEL ASTRA J SPORTS TOURER 1.6 CDTI DPF

OPEL ASTRA J SPORTS TOURER 1.6 CDTI DPF

2016, 138.000 km, 81 / 110  kW/PS
ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi LED, START-STOP motor, camera frontala OPEL EYE, asistenta faza lunga/semne de circulatie, Bi-Xenon adaptiv, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color NAVI 950 EUROPA INTELLILINK , computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord PIANNO BLACK, tapiserie piele SIENNA perforata, tetiere active, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata, stopuri negre, alarma, bara portbagaj chrom, senzori parcare fata/spate, pachet COSMO, pachet ECOFLEX, pachet chrom exerior, pachet iarna, pachet lumini, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare detasabil, jante aluminiu 17″.