OPEL ASTRA K 1.6 CDTI DPF INNOVATION

OPEL ASTRA K 1.6 CDTI DPF INNOVATION

2017, 144.000 km, 100 / 136 kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi LED, faruri MATRIX LED, KEYLESS ENTRY/GO, camera frontala “OPEL EYE”, HEAD-UP display, asistenta urcare/coborare panta, asistenta faza lunga, asistenta semne de circulatie, asistenta banda mers, asistenta coliziune frontala, cutie viteze automata, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color INTELLILINK NAVI 900 cu TOUCHSCREEN cu meniu in limba romana, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, incalzire in volan, insertie bord CLAVIER LACK + chrom, frana de mana electrica, tapiserie piele 1/2, tetiere, cotiera, scaune sport ergonomice reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet INNOVATION, pachet chrom exterior, pachet iarna, pachet lumini, stopuri LED, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.