OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI DPF COSMO ECOFLEX FACELIFT

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI DPF COSMO ECOFLEX FACELIFT

2014, 135.000 km, 120 / 163 kW/PS
ABS, ESP, EPC, OPEL EYE, filtru de particule, lumini de zi LED, faruri cu Bi-Xenon adaptive, asistenta urcare/coborare panta, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie DVD 900, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord Clavier Lack, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, frana de mana cu actionare electrica, tavan stofa bej, tapiserie piele perforata SIENNA, tetiere active, cotiere, scaune sport Multicontur AGR reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire/ventilatie in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, sac ski, parbriz cu reflexie solara, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi, manere usi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, senzori parcare fata/spate, pachet lumini, pachet COSMO, pachet ECOFLEX, pachet iarna, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, pedale aluminiu, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, trapa sticla electrica, jante aluminiu 18″.