OPEL MERIVA 1.7 CDTI DPF COSMO ecoFLEX

PREȚ (TVA INCLUS ) : 6.990 EURO

OPEL MERIVA 1.7 CDTI DPF COSMO ecoFLEX

2014, 95.000 km, 81 / 110 kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, pachet ecoFLEX, cutie viteze automata in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, asistenta urcare/coborare panta, computer de bord, pilot automat, sistem audio CD 400, R/CD/MP3/AUX/USB, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, frana de mana electrica, tapiserie piele 1/2, tetiere active, cotiera, scaune sport reglabile cu suport lombar, bancheta spate rabatabila/reglabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, aprindere automata faruri, faruri reglabile, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate, pachet iarna, pachet lumini, pachet COSMO, praguri aluminiu cu logo “OPEL”, stopuri negre, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.