OPEL ZAFIRA B 1.7 CDTI DPF COSMO 7 LOCURI ecoFLEX

OPEL ZAFIRA B 1.7 CDTI DPF COSMO 7 LOCURI ecoFLEX

2011, 122.000 km, 81 / 110 kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie PIONEER color cu TOUCHSCREEN, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, suport ochelari, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie usi aluminiu, insertie bord PIANO BLACK, tapiserie piele 1/2, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime, scaun sofer cu suport lombar, bancheta spate rabatabila/reglabila, ISOFIX, cotiera spate cu suport pahare, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, aprindere automata faruri, faruri reglabile, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate, pachet ecoFLEX, pachet chrom exterior, pachet COSMO, bare portbagaj chrom, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.