OPEL ZAFIRA B 1.7 CDTI DPF FAMILY PLUS 7 LOCURI ecoFLEX

OPEL ZAFIRA B 1.7 CDTI DPF FAMILY PLUS ecoFLEX 7 LOCURI

2013, 150.000 km, 81/110   kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, cutie viteze manuala in 6 trepte, faruri Bi-Xenon adaptive, pachet ecoFLEX, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color TOUCH&CONNECT cu TOUCHSCREEN, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, suport ochelari, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord PIANNO BLACK, insertie usi aluminiu, tapiserie velour, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila reglabila, cotiera spate cu suport pahare, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate, pachet “FAMILY PLUS”, pachet chrom exterior, bare portbagaj chrom, carlig de remorcare, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.