OPEL ZAFIRA TOURER 2.0 CDTI DPF ECOFLEX COSMO

OPEL ZAFIRA TOURER 2.0 CDTI DPF ECOFLEX COSMO

2012, 126.000 km, 96 / 131 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, lumini de zi LED, camera frontala OPEL EYE, asistenta semne circulatie/faza lunga, START/STOP motor, faruri Bi-Xenon adaptive, asistenta urcare/coborare panta, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color NAVI 900, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, suport ochelari, insertie bord Piano Black, insertie usi aluminiu, frana de mana electrica, lumina ambientala, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiere, scaune sport MULTICONTUR AGR reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi, manere usi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, stopuri LED, senzori parcare fata/spate, pachet COSMO, pachet ECOFLEX, bare portbagaj chrom, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.