PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI DPF TEPEE

PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI DPF TEPEE

2012, 144.000 km, 68 / 92 kW/CP

ABS, ESP, servo, filtru de particule, lumini de zi, cutie viteze manuala in 5 trepte, 4XAirbag, clima, sistem de navigatie color, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/USB/AUX, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport reglabil pe inaltime, comenzi audio la volan, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune reglabile pe adancime, masuta rabatabila pentru locurile din spate, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice cu incalzire si rabatare electrica, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, usi laterale culisante, luneta spate cu deschidere, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, alarma, halogene ceata, stopuri negre, senzori parcare, bare portbagaj chrom, pachet TEPEE, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare.