RENAULT CAPTUR 1.5 DCI X-Mod

RENAULT CAPTUR 1.5 dCI X-Mod

2016, 92.000 km, 81 / 110 kW/PS

ABS, ESP, EDC, servotronic, filtru de particule, START-STOP motor, KEYLESS ENTRY/GO, pachet ECO2 ( functie ECO DRIVE ), lumini de zi LED, cutie viteze manuala in 6 trepte, sistem tractiune EXTENDED GRIP ( 3 moduri ), 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color R-LINK 2 cu TOUCHSCREEN si meniu in limba romana, computer de bord, pilot automat, R/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, comenzi audio la volan, insertie bord CLAVIER LACK+aluminiu, lumina ambientala tapiserie piele, tetiere, scaune sport reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet lumini, pachet “X-Mod”, bare protectie laterale chrom, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare, jante aluminiu in 2 culori 17″.