SKODA OCTAVIA 1.6 TDI AMBITION

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI AMBITION

2014, 119.000 km, 77 / 105 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, lumini de zi, servotronic, cutie viteze manuala in 5 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/SD/AUX, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, suport ochelari, insertie bord aluminiu, torpedou cu sistem de racire, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele 1/2, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi, manere usi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, senzori parcare, pachet lumini, pachet BUSINESS, pachet AMBITION, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.