SKODA OCTAVIA 1.6 TDI KOMBI GREEN TECH AMBITION

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI KOMBI GREEN TECH AMBITION

2016, 148.000 km, 81 / 110 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, START-STOP MOTOR, servotronic, cutie viteze manuala in 5 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/SD/AUX, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord aluminiu, torpedou cu sistem de racire, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, plasa animale, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi, manere usi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, senzori parcare inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet lumini, pachet BUSINESS, pachet AMBITION, pachet iarna, bare portbagaj, control al presiunii in pneuri, trapa panoramica, carlig de remorcare, jante aluminiu 16″.