VOLVO V40 2.0 D2 DPF R-DESIGN

VOLVO V40 2.0 D2 DPF R-DESIGN

2016, 99.000 km, 88 / 120 kW/PS

ABS, ESP, EBD, EBA, +SIPS, servotronic, filtru de particule, lumini de zi LED, faruri Bi-Xenon adaptive, START-STOP motor, asistenta urcare/coborare panta, asistenta coliziune frontala, asistenta banda mers, cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color 3D SENSUS cu WI-FI, ceasuri bord digitale 3D in 3 moduri (ELEGANCE/PRO/PERFORMANCE) cu meniu in limba romana, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, sistem audio SENSUS, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tapiserie piele+ALCANTARA, tetiere, cotiera, lumina ambientala, scaune sport reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, plafon stofa neagra, geamuri electrice color, oglinzi reglabile electric si cu rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata, stopuri LED, alarma, senzori parcare, pachet R-DESIGN interior / exterior, pachet lumini, pachet iarna, pachet BUSINESS, pachet chrom exterior, pedale aluminiu, control al presiunii in pneuri, carlig remorcare detasabil, jante aluminiu 16″ R-DESIGN in 2 culori.