VW GOLF VII 1.6 TDI BMT HIGHLINE

VW GOLF VII 1.6 TDI BMT HIGHLINE

2015, 152.000 km, 77 / 105  kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, lumini de zi, START/STOP motor, AUTO HOLD, BLUEMOTION TECHNOLOGY, asistenta urcare/coborare panta, servotronic, FRONT ASSIST, cutie viteze manuala in 5 trepte, 11XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color DISCOVER MEDIA cu TOUCHSCREEN, computer de bord Plus, pilot automat adaptiv, R/CD/MP3/AUX/SD/USB, sistem audio INFOTAINMENT, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord aluminiu+carbon, torpedou cu sistem de racire, lumina ambientala, frana de mana electrica,  volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele 1/2, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, masaj in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi rabatabile electric, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, halogene ceata cu functia CORNERING LIGHT, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARK ASSIST, bare portbagaj, pachet chrom exterior, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.