VW GOLF VII 1.6 TDI DPF R-LINE HIGHLINE

VW GOLF VII 1.6 TDI DPF R-LINE HIGHLINE

2017, 139.000 km, 81 / 110  kW/PS
ABS, ESP, EPC, BLUEMOTION TECHNOLOGY, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, START-STOP motor, AUTO-HOLD, asistenta urcare/coborare panta, cutie viteze manuala in 5 trepte, 7XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color DISCOVER MEDIA 2 cu TOUCHSCREEN 3D cu meniu in limba romana, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/SD/USB, APPLE CAR PLAY, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport ochelari, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, torpedou cu sistem de racire, insertie bord PIANNO BLACK+CARBON, frana de mana electrica, tapiserie piele 1/2, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, masaj scaun sofer, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi, ornamente exterioare si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata cu functie CORNERING LIGHT, stopuri spate LED, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet HIGHLINE, pachet R-LINE exterior, pachet iarna, pachet lumini, praguri aluminiu cu LOGO “R-LINE”, trapa panoramica electrica, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17″.