VW GOLF VII 1.6 TDI DSG HIGHLINE

VW GOLF VII 1.6 TDI DSG HIGHLINE

2015, 106.000 km, 77 / 105  kW/PS
ABS, ESP, EPC, BLUEMOTION TECHNOLOGY, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, START-STOP motor, AUTO-HOLD, asistenta coliziune frontala, asistenta urcare/coborare panta, cutie viteze automata DSG, 7XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color DISCOVER MEDIA cu TOUCHSCREEN 3D, computer de bord Plus, pilot automat adaptiv, R/CD/MP3/AUX/SD/USB, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport ochelari, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, torpedou cu sistem de racire, insertie bord PIANNO BLACK+CARBON, frana de mana electrica, tapiserie piele 1/2, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, masaj in scaune, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi, ornamente exterioare si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata cu functie CORNERING LIGHT, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARKING ASSISTANT, pachet HIGHLINE, pachet iarna, pachet lumini, praguri aluminiu cu LOGO “GOLF”, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.