VW GOLF VII 1.6 TDI LOUNGE

VW GOLF VII 1.6 TDI LOUNGE

2016, 185.000 km, 81/110   kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi, faruri Bi-Xenon adaptive, BLUEMOTION TECHNOLOGY, START-STOP motor, AUTO-HOLD, asistenta urcare/coborare panta, asistenta coliziune frontala, cutie viteze manuala in 5 trepte, 7XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color DISCOVER MEDIA cu TOUCHSCREEN 3D, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/SD/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, suport ochelari, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, torpedou cu sistem de racire, insertie bord carbon, frana de mana electrica, lumina ambientala, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila cu cotiera integrata, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi cu reglare/ rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi, ornamente exterioare si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie spalare a faruri, aprindere automata faruri, halogene ceata cu functia CORNERING LIGHT, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARKING ASSISTANT, pachet “LOUNGE”, pachet iarna, pachet lumini, praguri aluminiu cu LOGO “LOUNGE”, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.