VW JETTA 1.6 TDI DPF BLUEMOTION COMFORTLINE

PREȚ ( TVA INCLUS) : 9.990 EURO

VW JETTA 1.6 TDI DPF BLUEMOTION COMFORTLINE

2013, 140.000 km, 77 / 105 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule,servotronic, START-STOP motor, lumini de zi, cutie viteze manuala in 5 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color cu TOUCHSCREEN RNS 315, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/SD/USB, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, insertie bord aluminiu-carbon, suport pahare, suport ochelari, torpedou cu sistem de racire, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, sac ski, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, pachet lumini, ornamente exterioare, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, instalatie spalare faruri, alarma, halogene ceata cu functie CORNERING LIGHT, pachet COMFORTLINE, senzori parcare fata/spate, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare detasabil, jante aluminiu 16″.