VW JETTA 1.6 TDI DPF MATCH FACELIFT

VW JETTA 1.6 TDI DPF MATCH FACELIFT

2013, 85.000 km, 77 / 105 kW/PS
ABS, ESP, EPC, servotronic, lumini de zi, filtru de particule, cutie viteze manuala in 5 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem navigatie color cu TOUCHSCREEN, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, torpedou cu sistem de racire, volan  piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tapiserie piele 1/2, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, sac ski, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, aprindere automata faruri, praguri aluminiu cu logo “MATCH”, alarma, halogene ceata cu functie CORNERING LIGHT, senzori parcare fata/spate, pachet MATCH, pachet lumini, pachet BUSINESS, pachet iarna, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.

EURO 5. EMISII CO2: 119 g/km