VW PASSAT KOMBI 2.0 TDI DPF COMFORTLINE

PREȚ ( INMATRICULAT ) : 2.890 EURO

VW PASSAT KOMBI 2.0 TDI DPF COMFORTLINE

2008, 289.000 km, 103 / 140 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, AUTO HOLD, 10XAirbag, climatronic, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX, sistem audio RCD 310, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie / lumini, torpedou cu sistem de racire, suport pahare, suport ochelari, insertie bord aluminiu, volan reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie velour, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile electric pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, pachet chrom exterior, bare portbagaj, carlig de remorcare, jante 16″.

INMATRICULAT.