VW POLO 1.6 TDI DPF MATCH

VW POLO 1.6 TDI DPF MATCH

2013, 133.000 km, 66 / 90 kW/PS
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, servotronic, cutie viteze manuala in 5 trepte, 4XAirbag, climatronic, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/SD, sistem navigatie color cu TOUCHSCREEN, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie,oglinda retrovizoare heliomata, suport pahare, torpedou cu sistem de racire, volan  piele sport reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele 1/2, tapiserie in 2 culori, tetiere, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, praguri aluminiu cu logo “MATCH”, alarma, halogene ceata, senzori parcare, pachet MATCH, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu.

EURO 5. EMISII CO2: 109 g/km