VW TIGUAN 2.0 Bi-TDI DPF 4MOTION HIGHLINE

VW TIGUAN 2.0 Bi-TDI DPF 4MOTION HIGHLINE

2018, 79.000 km, 176/239   kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, tractiune integrala permanenta 4Motion Active Control cu diferential blocabil si 4 moduri de condus(zapada/onroad/offroad/offroad individual), faruri LED, lumini de zi LED, camera frontala, AUTO-HOLD, asistenta rutiera, asistenta urcare/coborare panta, side asist, lane assist, head up display,  cutie viteze automata in 7 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie DISCOVER PRO cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat adaptiv, DIGITAL VIRTUAL COCKPIT, ANDROID AUTO, R/AUX/USB/SD, APPLE CAR PLAY, APP-CONNECT, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, suport ochelari, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime inclusiv padele F1, incalzire in volan, insertie bord aluminiu, tapiserie piele ALCANTARA, tetiere active, cotiera, frana de mana electrica, torpedou cu sistem de racire, lumina ambientala, scaune sport ergonomice reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, masaj scaun sofer, masute  pentru locurile din spate, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, sac ski, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi, ornamente exterioare si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata cu functia CORNERING LIGHTS, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARKING ASSISTANT, pachet BUSINESS, pachet “HIGHLINE”, pachet lumini, pachet iarna, pachet chrom exterior, stopuri LED, bare portbagaj chrom, trapa sticla panoramica electrica, hayon cu actionare electrica, carlig de remorcare electric, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu in 2 culori pe 18″.