VW TIGUAN 2.0 TDI DPF 4MOTION SPORT&STYLE

VW TIGUAN 2.0 TDI DPF 4MOTION SPORT&STYLE

2010, 152.000 km, 103/140   kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, tractiune integrala permanenta (4X4) cu diferential blocabil, lumini de zi, faruri Bi-Xenon  adaptive, AUTO-HOLD, asistenta urcare/coborare panta, cutie viteze manuala in 6 trepte, 12XAirbag, climatronic, sistem de navigatie RNS 310, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, sistem audio DYNAUDIO, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, suport ochelari, torpedou cu sistem de racire, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, frana de mana electrica, scaune sport reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, masute cu suport pahar pentru locurile din spate, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, sac SKI, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata cu functia CORNERING LIGHTS, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARKING ASSISTANT, pachet SPORT&STYLE, pachet BUSINESS, pachet iarna, pachet lumini, pachet chrom exterior, bare portbagaj chrom, trapa sticla panoramica electrica, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 16″.

EURO 5. EMISII CO2: 167  g/km.