VW TIGUAN 2.0 TDI DPF DSG 4MOTION TRACK&FIELD

PREȚ ( TVA INCLUS ) : 8500 EURO

VW TIGUAN 2.0 TDI DPF DSG 4MOTION TRACK&FIELD

2008, 209.000 km, 103 / 140 kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, tractiune integrala permanenta cu diferential blocabil, lumini de zi, faruri Bi-Xenon, AUTO-HOLD, asistenta urcare/coborare panta, cutie viteze automata DSG in 7 trepte, 12XAirbag, climatronic, sistem de navigatie RNS 300, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3, CD-Wechsler, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, suport pahare, suport ochelari, torpedou cu sistem de racire, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, frana de mana electrica, tapiserie piele Vienna, tetiere active, cotiera, scaune sport reglabile electric cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, sca ski, masute cu suport pahar pentru locurile din spate, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, halogene ceata cu functie CORNERING LIGHTS, alarma, senzori parcare fata/spate inclusiv PARKING ASSISTANT, pachet TRACK&FIELD, pachet BUSINESS, pachet iarna, pachet lumini, bare portbagaj, control al presiunii in pneuri, trapa sticla panoramica electrica, jante aluminiu 16″.