MAZDA 3 SKYACTIV-G120 2.0i NAKAMA

MAZDA 3 SKYACTIV-G120 2.0i NAKAMA

2016, 153.000 km, 88/120,  kW/PS

ABS, ESC, DTS, servotronic, lumini de zi LED, faruri LED adaptive, KEYLESS GO, START-STOP motor (I-STOP), avertizare unghi mort (RVM), camera frontala, asistenta faza lunga/semne de circulatie, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie si MMI color cu TOUCHSCREEN si meniu in limba romana, computer de bord Plus, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB/SD, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu+Pianno Black, tapiserie piele ALCANTARA, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi si manere usi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata, stopuri LED, alarma, senzori parcare inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet “NAKAMA”, pachet BUSINESS, pachet iarna, pachet lumini, control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 18″.