SEAT LEON 1.5 TGI DSG XCELLENCE

PREȚ ( TVA INCLUS DEDUCTIBIL ) : 14.845 EURO

SEAT LEON 1.5 TGI DSG XCELLENCE

2019, 131.000 km, 96/131  kW/PS

ABS, ESP, EPC, servotronic, KEYLESS ENTRY/GO, START-STOP motor, AUTO-HOLD, camera frontala, asistenta rutiera, lumini de zi LED, faruri LED, FRONT ASSIST, LANE ASSIST, cutie viteze automata in 7 trepte, 7XAirbag, climatronic, sistem de navigatie COLOR 3D android cu TOUCHSCREEN si meniu in limba romana, computer de bord, pilot automat adaptiv, R/AUX/USB/SD, APP-CONNECT, APPLE CAR PLAY, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, suport ochelari, frana de mana electrica, insertie bord aluminiu, torpedou cu sistem de racire, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime inclusiv cu padele F1, tapiserie piele 1/2, tetiere active, cotiera, scaune sport reglabile cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, perdelute geamuri laterale spate, oglinzi electrice inclusiv rabatare electrica, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, oglinzi, manere usi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, instalatie de spalare a farurilor, halogene ceata LED cu functia CORNERING LIGHTS, alarma, stopuri LED, senzori parcare fata/spate inclusiv camera pentru mersul inapoi, pachet XCELLENCE, pachet BUSINESS, pachet chrom exterior, pachet iarna, pachet lumini, bare portbagaj chrom, praguri aluminiu cu logo ” XCELLENCE” , control al presiunii in pneuri, jante aluminiu 17 .