DACIA SANDERO STEPWAY 1.0 TCe 100 + GPL PRESTIGE FACELIFT

PREȚ ( TVA INCLUS DEDUCTIBIL ) : 9.390 EURO

DACIA SANDERO STEPWAY 1.0 TCe 100 + GPL PRESTIGE FACELIFT

2020, 128.000 km, 74/101  kW/PS

ABS, ESP, EPC, servo, START-STOP motor, lumini de zi LED, instalatie GPL din fabrica, MOD ECO, cutie viteze manuala in 5 trepte, 4XAirbag, clima, sistem de navigatie color DISCOVER MEDIA cu TOUCHSCREEN si meniu in limba romana, computer de bord, pilot automat, R/MP3/AUX/USB, sistem audio, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, suport pahare, volan piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, comenzi audio/media la volan, tapiserie in 2 culori, tetiere, scaune sport reglabile pe adancime, scaune sofer reglabil pe inaltime, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi reglabile electric, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, faruri reglabile, halogene ceata, alarma, senzori parcare, pachet “PRESTIGE”, bare portbagaj aliminiu, stopuri LED, control al presiunii in pneuri, carlig de remorcare, jante structurate 16″.