OPEL ASTRA K SPORTS TOURER 1.6 CDTI DPF INNOVATION

OPEL ASTRA K SPORTS TOURER 1.6 CDTI DPF

2016, 147.000 km, 81 / 110  kW/PS
ABS, ESP, EPC, servotronic, filtru de particule, lumini de zi LED, START-STOP motor, camera frontala OPEL EYE, HEAD-UP display, asistenta faza lunga/semne de circulatie, asistenta urcare/coborare panta, asistenta banda mers, asistenta coliziune frontala, cutie viteze manuala in 6 trepte, 6XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color INTELLILINK NAVI 900 cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX/USB, APPLE CAR PLAY, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie/lumini, suport pahare, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, incalzire in volan, insertie bord CLAVIER LACK, frana de mana electrica, tapiserie piele 1/2, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, lumina ambientala, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, aprindere automata faruri, halogene ceata, stopuri negre, alarma, bara portbagaj chrom, senzori parcare fata/spate, pachet INNOVATION, pachet chrom exerior, pachet iarna, pachet lumini, control al presiunii in pneuri, praguri aluminiu cu LOGO “OPEL”, carlig de remorcare detasabil, jante aluminiu 17″.